Suomi Kausityön hakulomake

  Doktorlar Osuuskunta Suomi Kausityön hakulomake

  Nimesi
  Hakemusmaksu
  Syntymäaika
  Sähköpostiosoitteesi
  Tel.no.
  Lataa passi tai henkilöllisyystodistus (rajoitus: 8 megatavua). Suomessa vakinaisesti asuvat voivat ladata vain yhden kuvan
  Hyväksytyt tiedostotyypit: jpg, jpeg, png, gif, pdf, doc, docx, ppt, pptx, odt, avi, ogg, m4a, mov, mp3, mp4, mpg, mpg, wav, zip. Tiedosto 1 (vaaditaan): Tiedosto 2: Tiedosto 3:
  Postiosoitteesi
  Pakollinen muille kuin Suomessa asuville. Jos sinulla on vakituinen asuinpaikka Suomessa, kirjoita vain "henkilötunnus".
  Viesti (valinnainen)
  Vastaa seuraaviin neljään kysymykseen viestiosioon. a) Onko sinulla kokemusta puutarhanhoidosta ja kasvihuoneista? b) Oletko käyttänyt traktoria? c) Oletko hoitanut karjaa tai lampaita? d)Puhutko englantia tai suomea? Ilmoita, jos osaat muita kieliä. e)Onko teillä "fyysinen tai psyykkinen" terveydentila, joka estää tai rajoittaa työskentelyä?
  1- Hakija hyväksyy ja sitoutuu siihen, että tämä hakemus on osa arviointiprosessia ja että hakemus peruutetaan, jos todetaan, että lomakkeessa ilmoitetut tiedot eivät vastaa totuutta tai että puutteelliset tai virheelliset tiedot on annettu. Tässä tapauksessa hakijan katsotaan toimineen vilpillisessä mielessä, eikä hakija voi vaatia mitään oikeuksia. 2 - Jos todetaan, että lomakkeeseen kirjoitetut kysymykset eivät vastaa totuutta ja että on annettu vääriä tai puutteellisia tietoja, lomakkeen täyttäjä hyväksyy ja sitoutuu siihen, että kaikki liiketoimet peruutetaan ja että hän ei voi vaatia mitään oikeuksia tältä osin. Vaikka sopimus olisi tehty sellaisten henkilöiden kanssa, jotka on havaittu tällaisissa tilanteissa, heidän sopimuksensa puretaan. 3 - Tässä työhakemus- ja tietolomakkeessa antamani tiedot pitävät paikkansa. Jos ymmärretään, että olen tietoisesti antanut vääriä tietoja tai salannut joitakin tietoja, otan tästä johtuvan vastuun etukäteen ja vakuutan, etten vaadi mitään oikeuksia ja korvauksia työsuhteeni päättyessä. 4 - Hakija hyväksyy ja sitoutuu siihen, että hän ei voi vaatia hakemuksen yhteydessä saadun maksun palauttamista, jos hänen hakemuksensa kuuluu johonkin edellä mainituista tilanteista ja se katsotaan pätemättömäksi.
  Yksityisyys ja henkilötietojen suoja Olen lukenut ja hyväksyn tämän sivun säännöt.