JÄSENYYS

Jos haluat hakea osuuskunnan jäsenyyttä, täytä lomake ja lähetä se. Jäsenyyshakemuslomake lähetetään sähköpostiosoitteeseesi.

Osuuskunnan jäseneksi haluavien on tehtävä kirjallinen hakemus hallitukselle. Osuuskuntalaki[1] ja peruskirjamme[2]"Hallitus" päättää hakemuksen hyväksymisestä sen mukaisesti. Hakemuslomake[3] Voit hakea täyttämällä lomakkeen, skannaamalla henkilöllisyystodistuksesi ja lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info@doktorlar.fi. Tai vaihtoehtoisesti voit hakea jäsenyyttä ottamalla yhteyttä alla olevaan lomakkeeseen ja vastaamalla saamaasi sähköpostiin ohjeiden mukaisesti. Klikkaa tästä saadaksesi esimerkin täytetystä lomakkeesta.

Myös osuuskunnan jäsenten ensimmäisen asteen sukulaiset hyötyvät jäsenten sukulaisille tarjotuista palveluista.


  Doktorlar Osuuskunta Jäsenhakemuslomake

  Nimesi

  Ammatti

  Syntymäaika

  Sähköpostiosoitteesi

  Tel.no.

  Referenssi (Jos et pysty suosittelemaan jäsentä, maamme edustaja ottaa sinuun yhteyttä).

  Lataa passi tai henkilöllisyystodistus (rajoitus: 8 megatavua). Suomessa vakinaisesti asuvat voivat ladata vain yhden kuvan

  Hyväksytyt tiedostotyypit: jpg, jpeg, png, gif, pdf, doc, docx, ppt, pptx, odt, avi, ogg, m4a, mov, mp3, mp4, mpg, mpg, wav, zip.
  Tiedosto 1 (vaaditaan):
  Tiedosto 2:
  Tiedosto 3:

  Postiosoitteesi

  Kirjoita osoitetiedot.

  Viesti (valinnainen)

  Vastaa viestikentässä seuraaviin kolmeen kysymykseen.
  a) Lääketieteellinen tiedekunta. Tutkintotodistuksen rekisteröintinumero (Se näkyy E-Devletin "Doctor information bank" -kyselyssä).
  b) Mihin ryhmään haluaisit kuulua (esim. Suomen syyskuu 2023).
  c) Kielikoulutuksen taso (Ei vaadita)

  1- Hakija hyväksyy ja sitoutuu siihen, että tämä hakemus on osa arviointiprosessia ja että hakemus peruutetaan, jos todetaan, että lomakkeessa ilmoitetut tiedot eivät vastaa totuutta tai että puutteelliset tai virheelliset tiedot on annettu. Tällöin hakijan katsotaan toimineen vilpillisessä mielessä, eikä hakija voi vaatia mitään oikeuksia. 2 - Jos todetaan, että tähän lomakkeeseen kirjoitetut kysymykset eivät vastaa totuutta ja että on annettu vääriä ja puutteellisia tietoja, lomakkeen täyttäjä hyväksyy ja sitoutuu siihen, että kaikki liiketoimet peruutetaan ja että hän ei vaadi mitään oikeuksia tässä suhteessa. Vaikka sopimus olisi tehty tällaisissa tilanteissa havaittujen henkilöiden kanssa, heidän sopimuksensa puretaan. 3 - Tässä työhakemuksessa ja tietolomakkeessa antamani tiedot pitävät paikkansa. Jos katsotaan, että olen tietoisesti antanut vääriä tietoja tai salannut joitakin tietoja, hyväksyn tästä johtuvan vastuun etukäteen ja vakuutan, etten vaadi mitään oikeuksia tai korvauksia työsuhteeni päättyessä. 4 - Hakija hyväksyy ja sitoutuu siihen, että hän ei voi vaatia hakemuksen yhteydessä saadun maksun palauttamista, jos hänen hakemuksensa kuuluu johonkin edellä mainituista tilanteista ja se katsotaan mitättömäksi.


  Yksityisyys ja henkilötietojen suoja Olen lukenut ja hyväksyn tämän sivun säännöt.