JÄSENYYS

Doktorlar Osuuskunta Täytä osuuskunnan jäsenhakemuslomake. Jäsenhakemuslomake lähetetään sähköpostiosoitteeseesi. Samalla lomakkeella voit hakea myös Lääkäriseura ry:n jäsenyyttä.

Osuuskunnan jäseneksi haluavien on tehtävä kirjallinen hakemus hallitukselle. Osuuskuntalaki[1] ja peruskirjamme[2]"Hallitus" päättää hakemuksen hyväksymisestä sen mukaisesti. Hakemuslomake[3] Voit hakea täyttämällä lomakkeen, skannaamalla henkilöllisyystodistuksesi ja lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info@doktorlar.fi. Tai vaihtoehtoisesti voit hakea jäsenyyttä ottamalla yhteyttä alla olevaan lomakkeeseen ja vastaamalla saamaasi sähköpostiin ohjeiden mukaisesti. Klikkaa tästä saadaksesi esimerkin täytetystä lomakkeesta.

Myös osuuskunnan jäsenten ensimmäisen asteen sukulaiset hyötyvät jäsenten sukulaisille tarjotuista palveluista.


  Doktorlar Osuuskunta Jäsenhakemuslomake

  Nimesi
  Ammatti
  Syntymäaika
  Sähköpostiosoitteesi
  Tel.no.
  Referenssi (Jos et pysty suosittelemaan jäsentä, maamme edustaja ottaa sinuun yhteyttä).
  Lataa passi tai henkilöllisyystodistus (rajoitus: 8 megatavua). Suomessa vakinaisesti asuvat voivat ladata vain yhden kuvan
  Hyväksytyt tiedostotyypit: jpg, jpeg, png, gif, pdf, doc, docx, ppt, pptx, odt, avi, ogg, m4a, mov, mp3, mp4, mpg, mpg, wav, zip. Tiedosto 1 (vaaditaan): Tiedosto 2: Tiedosto 3:
  Postiosoitteesi
  Kirjoita osoitetiedot.
  Viesti (valinnainen)
  Vastaa viestikentässä seuraaviin kolmeen kysymykseen. a) Lääketieteellinen tiedekunta. Tutkintotodistuksen rekisteröintinumero (Se näkyy E-Devletin "Doctor information bank" -kyselyssä). b) Mihin ryhmään haluaisit kuulua (esim. suomalainen syyskuu 2023). c) Kielikoulutuksen taso (Ei vaadita).
  1- Hakija hyväksyy ja sitoutuu siihen, että tämä hakemus on osa arviointiprosessia ja että hakemus peruutetaan, jos todetaan, että lomakkeessa ilmoitetut tiedot eivät vastaa totuutta tai että puutteelliset tai virheelliset tiedot on annettu. Tässä tapauksessa hakijan katsotaan toimineen vilpillisessä mielessä, eikä hakija voi vaatia mitään oikeuksia. 2 - Jos todetaan, että lomakkeeseen kirjoitetut kysymykset eivät vastaa totuutta ja että on annettu vääriä tai puutteellisia tietoja, lomakkeen täyttäjä hyväksyy ja sitoutuu siihen, että kaikki liiketoimet peruutetaan ja että hän ei voi vaatia mitään oikeuksia tältä osin. Vaikka sopimus olisi tehty sellaisten henkilöiden kanssa, jotka on havaittu tällaisissa tilanteissa, heidän sopimuksensa puretaan. 3 - Tässä työhakemus- ja tietolomakkeessa antamani tiedot pitävät paikkansa. Jos ymmärretään, että olen tietoisesti antanut vääriä tietoja tai salannut joitakin tietoja, otan tästä johtuvan vastuun etukäteen ja vakuutan, etten vaadi mitään oikeuksia ja korvauksia työsuhteeni päättyessä. 4 - Hakija hyväksyy ja sitoutuu siihen, että hän ei voi vaatia hakemuksen yhteydessä saadun maksun palauttamista, jos hänen hakemuksensa kuuluu johonkin edellä mainituista tilanteista ja se katsotaan pätemättömäksi.
  Sovelluksen sijainti
  Yksityisyys ja henkilötietojen suoja Olen lukenut ja hyväksyn tämän sivun säännöt.